De 1001 facetten van Japan

In de museumzone van het station Luik-Guillemins neemt Europa Expo je mee op een boeiende ontdekkingstocht naar de Japanse cultuur, vol contrasten, traditie en moderniteit.

De meeslepende tentoonstelling neemt je mee op een boeiende reis om de verschillende gezichten van Japan te ontdekken. Dompel je onder in een land met een cultuur vol eeuwenoude tradities die vandaag nog steeds voortleven. Van de legendarische Samoerai, geisha’s en Godzilla tot videogames en gastronomie, langs Tokio en manga’s …

Trek op ontdekking door een echt Japans steegje en bewonder er de sobere inrichting van de typische huizen of maak een wandeling door de Zen-tuin. Vergeet niet om een gelukwens achter te laten op de muur van omikuji! 

 
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.europaexpo.be
Vertrekpunt adres: Station Luik-Guillemins

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Europaexpo ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.europaexpo.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar kopen?

check2-anim
loader