Procurement & investments

Procurement is de inkoopafdeling van NMBS. De professionals van Procurement delen de waarden die het DNA van alle NMBS-medewerkers vormen en die expertise, modernisering en verandering combineren.

Wil je iets inkopen, dan ben je bij Procurement aan het juiste adres. Wij adviseren en ondersteunen je door jouw inkoopvraag te matchen met het beste en meest passende aanbod uit de markt.

Procurement roadmap

Procurement connects customer needs with supplier solutions.
Procurement deelt de waarden die het DNA van alle NMBS medewerkers vormen en die expertise, modernisering en verandering combineren. Als PRO’S pakken we samen de toekomst aan.

Business alignment

We dragen actief bij tot het realiseren van de strategieën en doelen van de business. Samenwerken met de interne klant en het begrijpen van zijn huidige en toekomstige behoeften zijn primordiaal.

Uitmuntende dienstverlening aan de klant

We willen onze interne klanten de best mogelijke dienstverlening bieden dankzij een transparant proces en optimale resultaten. Al onze diensten zijn erop gericht om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Diepgaande kennis van Leveranciersmarkten

We bieden onze interne klanten de beste mogelijke oplossingen en vergemakkelijken innovatieve verbeteringen door onze uitgebreide kennis van de markt.

Totale kostoptimalisatie

We garanderen de beste waarde door de directe en indirecte kosten die voortkomen uit de aankoop te optimaliseren (Total Cost of Ownership).

Risk & compliance management

We leggen de nadruk op het beperken en verkleinen van het risico op wettelijk, financieel en operationeel vlak doorheen het volledige aankoopproces.

Meer weten

info teaser test

Hoe wordt u leverancier?

Ontdek hier alle stappen en procedures die nodig zijn om leverancier van de NMBS te worden.
info teaser test

Kwalificatiesysteem

Hier vindt u alles over het kwalificatiesysteem.
info teaser test

Wat kopen we?

De procurement-afdeling van NMBS koopt alle benodigdheden aan die nodig zijn voor de exploitatie van een spoorwegoperator: rollend materieel (locomotieven, rijtuigen, motorstellen, …), courante gebruiksartikelen, wisselstukken, werkplaatsuitrustingen en informaticamaterieel.

info teaser test

Hoe kopen we aan?

Alle aankopen bij NMBS gebeuren volgens de wet op de overheidsopdrachten.
info teaser test

Duurzame aankopen

NMBS voert een duurzaam inkoopbeleid dat ecologische, economische en sociale waarden verenigt.
info teaser test

Tools & tips

Lijst van de tools die gebruikt zijn bij de gunningsprocedure voor overheidsopdrachten

Meer weten

check2-anim